Coaching

Jeg tilbyder Coaching

Coaching: coaching er en ligeværdig samtale, hvor der er nærvær og engagement. Jeg stiller spørgsmål, der kan hjælpe dig til at se problematikkerne og få løsnet op.

Fokus er hjælp til at se nye veje og målet kan være læring, øget indsigt og ny erkendelse. Coaching kan være rettet mod et konkret problem eller noget man vil ændre i sit liv.

Indsigtscoaching og personlig udvikling: her er fokus på større indsigt i det der er svært og se muligheder fremadrettet. F.eks. nyt arbejde, skilsmisse eller overgang til pensionist liv.

Sundhedscoaching: ønske om ændringer i livsstil, f.eks. efter sygdom eller forværring af eksisterende sygdom. Ønske om rygestop, ønske om at ændre motions og spisevaner, ønske om at øge ens sundhedstilstand.

Stress coaching: Rigtig mange i Danmark bliver ramt af stress i let eller svær grad. Som stressramt vil jeg tage udgangspunkt i hvor belastet du er, og hvilke tiltag det kræver. Jeg vil kombinere coaching og massage, da dit kamp/flugt system i kroppen er overaktiv, og det giver uro og smerter.

Massagen vil få dig til at mærke kroppen igen. I forløbet vil du få redskaber til at kende forskel på god og dårlig stress, og hvordan du arbejder forebyggende med afspænding og genopbygning. Kommer stærkere ud af forløbet.

Coaching og massage: Har du gået med problemstillinger i længere tid, f.eks psykisk eller fysisk, påvirker det kroppen, den bliver spændt op, så du får smerter og fastlåsning.

Gennem en kombination af coaching og efterfølgende massage, løsnes spændingerne i kroppen. Dette vil give dig energi og kræfter til at komme videre i din hverdag, og få åbnet op for din udvikling og dine potentialer.

Ved coach aftale, vil jeg gerne have sendt et tema brev om dine tanker inden, så jeg kan forberede mig.

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook og få nyheder, aktuelle tilbud og inspiration.

Kontakt mig

Brug formularen eller giv mig et kald på +45 22 75 50 05